top of page
20220109_162253-PANO_edited.jpg
leven met zelfvertrouwen

Verlang jij ernaar om

  • vanuit je hart te leven?

  • in je kracht blijven als je getriggerd bent?

  • je te bevrijden van de angst om door de mand te vallen?

  • je sensitiviteit te omarmen en naar je lichaam te luisteren?

 

Met mijn liefdevolle aandacht inspireer ik je daar graag toe.

Welkom

De angst om door de mand te vallen staat voor het gevoel dat je niet goed genoeg bent en dat 'ze' er op een dag achter zullen komen. Het is ook wel bekend onder de naam bedriegerscomplex of bij de Engelse benaming 'imposter syndrome'. 

Dat gevoel van een bedrieger te zijn, ervaren veel mensen op spannende momenten op hun werk. Het is er niet altijd. Het kan sluimeren op de achtergrond van je bestaan en je opeens overvallen. Het kan je belemmeren om interessante kansen te pakken.

Je kan het ook voelen in je rol van partner, vriendin, moeder of dochter (of de mannelijke versie).

Je weet dat het niet waar is. Je bént goed in je werk, je bént een leuk mens. Toch heb je last van die angst. Of eigenlijk: van dat idee. Je lichaam reageert. Je voelt spanning en stress. Er zit oude pijn in je lichaam die onverwacht de kop opsteekt, als iets of iemand een trigger voor je is. 

Je bent niet de enige. Veel slimme en sensitieve mensen hebben hier wel eens last van. Michelle Obama bijvoorbeeld schrijft erover in 'Becoming'.

Ik help je deze angst te transformeren. Je gaat op jezelf vertrouwen.

Je voelt je vrij om te groeien en te bloeien en je vleugels uit te slaan.

Zodat je het leven gaat leiden waar je van droomt. 

20180802_160916.jpg
37183205_2117828438230629_5826857774000111616_n.jpg

Citaat

Dr. Gabor Maté

"Pay attention to your insecurities.

They are not there to haunt you, but to show you where to heal."

20180913_084435.jpg
Al ruim twintig jaar werk ik met de methode 'voice dialogue'. Daarbij is het uitgangspunt dat ieder mens verschillende delen heeft die al dan niet samen werken. Soms hebben deze delen tegenstrijdige behoeften (bijvoorbeeld de vrije vogel in jou versus de harde werker en de betrokken vriendin).
Het werkt altijd heel verhelderend om die delen te onderscheiden, hun onderlinge dynamiek te herkennen en uiteindelijk zelf te sturen.


Onlangs ben ik opgeleid door Gabor Maté in 'compassionate inquiry'. Het is een prachtige methode die je snel naar de kern brengt van wat er speelt.
Als je je kracht verliest is er altijd een oude pijn geraakt die getriggerd wordt door iets of iemand in het heden.

De methode van Gabor Maté heb ik vrij vertaald naar liefdevol (zelf) onderzoek. Je kan hem op jezelf toepassen via mijn training. Of je kan gebruik maken van mijn coaching. 

over Jantine Gerbscheid

ervaren transformatie coach

Ik draag er graag aan bij dat jij bezield en bevlogen jouw leven leidt.

Ik gun je dat jij je hart volgt, sprankelt en in je kracht staat.

Het bedriegerscomplex heb ik aan den lijve ervaren. Het is een verwarrend en ondermijnend gevoel. Tegelijkertijd was het een geschenk voor mij, want het werd het startpunt voor mijn innerlijke ontwikkeling. Natuurlijk wilde ik er vanaf. Ik wilde ook begrijpen waar het vandaan kwam en waarom ik er last van had.

Ik leerde mijn geschiedenis te accepteren

Ik ben een digitale training aan het ontwikkelen rond de angst om door de mand te vallen. Deze kan je op je eigen moment volgen.

 

Daarnaast bied ik individuele coaching rond 

Als je wilt weten wat ik nog meer doe en eerder heb gedaan, verwijs ik je graag naar mijn andere websites:

DSCN2170.JPG

Zelfvertrouwen 

Voor mij staat zelfvertrouwen letterlijk voor op jezelf vertrouwen in plaats van op anderen. Vertrouwen op jouw gevoelens , verlangens en impulsen. Vertrouwen op de signalen van jouw lichaam. Ook  vertrouwen dat het leven je biedt wat je nodig hebt.

 

Zelfvertrouwen hebben, is iets anders dan zelfverzekerd zijn.

Je kan je helemaal zeker voelen als je precies doet wat je geleerd hebt, als je volgt wat 'zeker' en bewezen is, als je volgt wat er van je verwacht wordt. 

In feite kan je van niets in het leven zeker zijn.

Je kan wel vertrouwen hebben.

JantineG.jpg

 coaching en training

hart voor jezelf en voor anderen

hard voor je zelf?

Misschien ben jij iemand die gewend is zichzelf 'een schop onder de kont te geven'. Misschien vind je dat je moet veranderen, dat je nu echt sommige gewoontes, gevoelens of gedachten achter je wilt laten. Als je veel druk op jezelf uitoefent, is dat een beetje hard. 

omgaan met je triggers

Deze dienst is de favoriet van veel van mijn klanten, want het is vaak de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven. Mijn taak is om jou de hulpmiddelen en technieken mee te geven om te komen tot een meer evenwichtige levensstijl. Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de problemen die je op je weg tegenkomt. Bel nu om een sessie te boeken.

online training
de angst om door de mand te vallen

Het leven voorziet ons van allerhande verrassingen en hoewel we de uitkomst niet voor elke situatie kunnen voorspellen, kunnen we wel controleren hoe we reageren op bepaalde situaties. In mijn coaching sessies leer je de dingen te aanvaarden en hoe je jouw keuzevrijheid kunt gebruiken in elke levenssituatie.

Boek een sessie

Bedankt voor de inzending!

bottom of page